Mini Shoots

Kelly van der Pol fotografie

Mini-Shoot

Met regelmaat doe ik mini-shoot dagen organiseren waarbij je tegen een aantrekkelijk tarief kennis kunt maken met boudoir / empowerment fotografie. Ik regel de locatie, neem mijn client closet en voorbeelden van producten mee en jij kan tijdens een shoot van +- 45 / 60 minuten kennis maken met mijn werkwijze en daarnaast krijg je ook een aantal foto’s digitaal geleverd. Meer foto’s zijn eventueel bij te bestellen. Vooraf zullen we altijd nog een telefonische / digitale kennismaking inplannen.

Tijdens de kennismaking leer ik je graag kennen en bespreken we je visie, wensen en verwachtingen voor de shoot. Ik beantwoord al je vragen en we bespreken de details; kleding, en wat verder nog ter spraken komt. Ik ben er voor je om eventuele vragen te beantwoorden en alle details te bespreken

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je alle informatie om je voor te bereiden op de shoot.

Shoot dag

Op de dag van de fotoshoot ontmoeten we elkaar op de locatie van de mini boudoir shoot dag, als je visagie hebt geboekt (tegen meerprijs van 100 euro) dan zal ook de visagiste aanwezig zijn op de locatie.
In een ontspannen sfeer waarin jij je volledig op je gemak voelt, is het eindelijk zover, jouw fotoshoot!  Waarschijnlijk ben je een beetje nerveus? Maar dit is heel normaal. Maar weet: dit gaat een geweldige ervaring worden!
Je hoeft geen model te zijn en ook zeker niet al helemaal te weten hoe een pose hoort, ik begeleid je door elke stap. Nadat we kennis hebben gemaakt met elkaar ga je in de visagie en bekijken we welke kleding je bij je hebt. Daarna is het tijd om te stralen en vooral te genieten tijdens jouw shoot. 

Kelly van der Pol fotografie

Na de shoot 

 Na de fotoshoot ga ik de foto’s selecteren en bewerken dit duurt +- 2 a 3 weken. Je kan er voor kiezen om de foto’s in een online galerij te ontvangen maar het is ook mogelijk om samen een online sessie in te plannen waarbij we samen naar je foto’s kijken. Hierbij kan ik je ook helpen met je keuze en kan je me vragen stellen mocht je die nog hebben. Samen bespreken we dan ook de verschillende opties voor afdrukken, albums en andere producten. 

De mini boudoir fotoshoot heb je vooraf betaald en daarin zitten een x aantal foto’s. Uiteraard kan je altijd nog meer foto’s bij bestellen. Ook kan je kiezen om alsnog een fotoboek / foliobox of wallart te bestellen na je mini boudoir fotoshoot. Hiervoor krijg je dan nog een factuur. Producten worden pas besteld na volledige betaling.  

1[1]

3[1]

5[1]

4[1]

Mini Shoot

Boeken 

Wil je jouw plekje vastleggen of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Het start met een kennismaking. Jij stuurt mij een mail en ik stuur je meer informatie. We plannen een (beeld) bel afspraak in waarbij jij al jouw vragen kan stellen en je wensen kenbaar kan maken. Aan de hand van je wensen kan ik je wat voorstellen doen qua locatie waarna jij een keuze kan maken wat het beste bij je past. Zeg jij definitief ja? Dan kan de voorpret beginnen!

De dag van de boudoirshoot is aangebroken! Waarschijnlijk voel je wat gezonde spanning, geen zorgen dat is normaal! Ik ben er om jou te begeleiden. Heb je visagie bij de boudoir fotoshoot geboekt? Dan legt zij jou lekker in de watten om je nog meer te laten stralen! Ik help je bij de poses en geef je tips en tricks zodat jij met een zelfvertrouwen boost de deur uitgaat. 

Na onze fotosessie is het eventjes geduld hebben tot de foto’s klaar zijn. Je kan er voor kiezen om de foto’s in een galerij te ontvangen en deze alleen te bekijken maar als je wilt plannen we online een reveal in.
Je krijgt de foto’s te zien van jouw fotoshoot! Jij kiest welke foto’s je wilt en of je nog extra producten wenst. Denk bij de fotoproducten aan mogelijkheden zoals een album, een folio-box of wanddecoratie.

Veelgestelde

vragen

Zijn de genoemde tarieven inclusief btw?

Ja, alle hieronder genoemde tarieven voor mijn fotografie zijn inclusief btw ik maak op dit moment gebruik van de kleine ondernemersregeling. 

Kan ik ook meer Foto’s afnemen?

Dit is zeker mogelijk. Bij de pakketten zit een standaard aantal foto’s. Wil je er meer bestellen dan kan dat tegen een meerprijs van 20 euro per foto of maak gebruik van 1 van de voordelige pakketten: 
5 extra foto’s voor 90 euro
10 extra foto’s voor 175 euro
20 extra foto’s voor 325 euro
Alle foto’s (minimaal 30)  550 euro 
Eventuele fotoboeken, wallart, folio boxen of prints kunnen apart besteld worden. Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden. 

Deel je de beelden online?

Natuurlijk laat ik het liefst wat beelden online zien, maar voor boudoir begrijp ik dat je dit soms niet wenst of bepaalde beelden niet. 
In overleg met jou bepalen we of en welke foto’s ik mag delen. Ik deel ze niet zonder jouw toestemming maar waardeer het enorm als ik wat mag delen. Eventueel foto’s onherkenbaar delen is voor mij al erg fijn! 

Wat moet ik aan tijdens de shoot?

Het belangrijkste is dat je je fijn en mooi voelt. In lingerie mag (je krijgt er echt een zelfvertrouwen boost door!) maar hoeft zeker niet. Als jij maar draagt waar jij je goed en mooi in voelt. 
Lange blouses, kimono’s, een sexy body, een mooie jumpsuit oversized gebreide trui etc. kan ook heel tof zijn. Neem meerdere outfits mee. Voor we starten bekijken we samen de mogelijkheden en maken we een plan.

Wanneer moet ik betalen?

Bij het boeken van een mini boudoir fotoshoot betaal je de shoot bij boeking. Na betaling is je mini boudoir fotoshoot definitief vastgelegd. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan krijg je geen geld terug maar kunnen we in overleg een andere datum plannen. 

Kan ik ook Visagie bij de mini boudoir fotoshoot bij boeken?

Ja hoor dat kan! Voor 100 euro extra krijg je er visagie bij. Een ervaren visagiste zal jou vooraf aan je shoot prachtig opmaken en een touch up aan je haar doen. Let op: je dient wel 1 uur voor je shoot tijd aanwezig te zijn houd er dus rekening mee dat de totaal tijd +- 2 uur wordt ( 1 uur visagie / haar en 1 uur fotoshoot) 

Wil jij alvast en datum vastleggen of meer informatie?

Zet jij jezelf in je kracht?

Ben jij klaar voor een boudoir of empowerment shoot?

Mag ik jou in je kracht zetten en laten zien hoe mooi je bent?
Neem dan nu contact op en ik zal zo spoedig mogelijk bij je terug
komen met meer informatie… Tot snel

Mail