Workshop Boudoir

Kelly van der Pol fotografie

Workshop Boudoir Fotografie

Tijdens de workshop boudoirfotografie leer ik je meer over mijn werkwijze, geef ik je tips over hoe je dingen kunt aanpakken, welk materiaal je nodig hebt en waar je op moet letten. Ook is er tijd om je portfolio een flinke boost te geven en kun je al je vragen aan de modellen stellen: juist de interactie met je model en wat haar ervaring is is ook zeer belangrijk en wordt vaak vergeten.

Tijdens een klein stukje theorie kom je meer te weten over instellingen, waar je op moet letten, een stukje marketing / verkoop en alles wat ter sprake komt. Ik ben echter niet van het uren lang praten en ben van mening dat je meer leert in de workshop boudoirfotografie als je zelf aan de slag gaat. Daarom zorg ik voor 2  modellen die aanwezig zijn die we gaan fotograferen waarbij ik je laat zien wat goede poses zouden kunnen zijn en jij de kans krijgt om flink wat portfolio materiaal te schieten. 

De nadruk ligt dus echt op de praktijk. Je kan gelijk de opgedane kennis tijdens de workshop boudoir fotografie in praktijk brengen, ook krijg je 1 op 1 tijd met het model waarin jij haar volledig gaat aansturen en ik je begeleid indien nodig. Je gaat naar huis met voldoende materiaal om je portfolio mee te vullen.

Wat krijg je?

 

  • Kleine groepjes (max. 4 deelnemers)
  • Begeleiding van mij als boudoir fotograaf
  • 2 of 3 modellen aanwezig
  • Lunch, koffie / thee en fris
  • Gratis parkeren en bereikbaar met OV (direct aan het station)
  • Genoeg info om gelijk zelf aan de slag te kunnen
  • Een moment om zelfstandig aan de slag te gaan met aansturen
  • Portfolio Boost

 

Kelly van der Pol fotografie

Na de workshop boudoirfotografie

Na de workshop boudoir fotografie laat ik je niet los! Je mag foto’s naar mij doorsturen voor feedback en loop je vast met de nabewerking? Dan mag je altijd contact met mij opnemen om wat tips en tricks te krijgen. 
Ook bied ik de deelnemers van de workshop boudoirfotografie een korting aan op de styled boudoir shoots die ik regelmatig organiseer. In plaats van 175 euro betaal je dan 125 euro om zo nog meer portfolio materiaal te kunnen schieten. 

 De eerst volgende workshop boudoir fotografie staat gepland op: 

Zondag 6 oktober van 10.00 tot +- 16.00 

Op deze dag zullen model Hester (links op de foto) en Kim Viergever als model aanwezig zijn. Beide zijn ervaren met boudoir fotografie en kunnen ook heel veel over hun eigen ervaringen vertellen.

p

De workshop boudoir fotografie vind plaats in mijn studio in Zetten (tussen Arnhem en Tiel) en is goed te bereiken met de auto (gratis parkeren) maar ook met het opebaar vervoer, het ligt direct aan het station en de trein stopt voor de deur. 

Je gaat de modellen fotograferen waarbij ik tips en tricks geef. Ook heb je tijd om zelfstandig aan te gaan sturen en kun je op dat moment nog vragen aan mij stellen wanneer je vast loopt. 
De workshop is van 10.00 tot +- 16.00 en is inclusief koffie / thee, fris en lunch. 

De investering voor de workshop boudoirfotografie is 275 euro waarbij ik je van 10.00 tot +- 16.00 onderdompel in de wereld van boudoir en empowerment fotografie en jij met een flinke boost aan informatie + portfolio materiaal naar huis gaat 

Hoe ziet een workshop dag eruit?

Binnenkomst 

Rond 10.00 wordt je verwacht in mijn studio in Zetten waarbij we starten met een kopje koffie / thee en iets lekkers. Kort starten we met een voorstelronde en het eerste model zal aanwezig zijn om zich alvast klaar te maken voor de fotoshoot. Terwijl zij zich klaar maakt zal ik een stukje theorie geven waarbij jij ook alle vragen mag stellen. 

Het is Shooting time!

Na het stukje theorie is het eerste model klaar en zullen we gaan starten met de praktijk, het leukste gedeelte van de dag! Je kijkt zelf naar de instellingen van je camera, kom je er even niet uit; wees gerust! Ik help je als het nodig is. Kort zal ik wat vertellen over poses en wat wel maar vooral ook NIET werkt en terwijl ik dat doe kunnen de deelnemers alvast mee fotograferen. Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan 1 voor 1 mogen de deelnemers het model positioneren en instructies geven. De andere deelnemers kijken op afstand mee en kunnen uiteraard mee fotograferen.  

Lunch

Van hard werken krijg je natuurlijk honger! Daarom zullen we omstreeks 12.30 lunchen. Ik zorg voor een lunch inclusief sappen (geef even door als je een allergie of speciaal dieet hebt) zodat je even kunt bij tanken voor het 2e gedeelte. Tijdens de lunch heb je ook tijd om nog wat vragen te stellen aan het model of tips te vragen; de modellen zijn namelijk heel belangrijk in deze en door hun ervaring kunnen ze je veel vertellen over wat zij zelf prettig en minder prettig vinden. Het tweede model komt ook binnen en maakt zich alvast klaar voor de shoot straks. 

Nog meer shooten! 

Het eerste model heeft inmiddels een ander setje aangetrokken en het 2e model is ook klaar om te gaan shooten. Op dit punt zullen we de groep in 2 splitsen: 2 deelnemers gaan aan de slag met model 1 en 2 deelnemers gaan aan de slag met model 2 waarna we dit na +- 30 – 45 minuten zullen wisselen. 
Er zijn diverse ruimtes in mijn studio waar gebruik van gemaakt kan worden. Ik loop tussen de groepjes in om te helpen daar waar nodig en mee te kijken + tips en tricks te geven.  

Moe maar voldaan…

Omstreeks 15.00 ben je moe maar voldaan en, als het goed is, heel wat foto’s rijker. Er is tijd over om vragen te stellen, je ervaring met de workshop boudoir fotografie te delen maar ook om met het 2e model nog even te sparren en tips en tricks te vragen. Ook zal zij nog wat vertellen over minder prettige ervaringen die ze heeft gehad en daar nog wat tips / tricks over geven. 

Vol inspiratie

Uiteindelijk ga je met een hoofd vol inspiratie naar huis. Mogelijk denk je achteraf: oh had ik dit en dit nog maar gevraagd! Wees gerust: dat kan altijd nog. Mail of app me gerust als je nog wat vragen hebt of als je bijvoorbeeld er niet uit komt qua bewerking. Ik ben er voor je om ook die vragen te beantwoorden en hierin tips en tricks te geven. Wil je nu echt nog meer portfolio materiaal hebben? Dan kan je altijd een keer aansluiten bij 1 van mijn boudoir portfolio shoots. Als deelnemer van de workshop boudoirfotografie betaal je dan geen 175 euro maar 125 euro.

Wil jij alvast en datum vastleggen of meer informatie?

Zet jij jezelf in je kracht?

Ben jij klaar om te duiken in de wereld van boudoir en empowerment fotografie ?
Mail