Over mij 

Kelly van der Pol fotografie
Kelly van der Pol fotografie

Ik ben Kelly, getrouwd, woon in Herpen (een dorpje in Brabant tussen Nijmegen en Den Bosch in) en heb 2 kinderen een dochter en een zoon. Naast mijn bedrijf in de fotografie werk ik ook nog voor een deel in de zorg als leidinggevende. Ik ben gek op shoppen, fotografie en natuurlijk tijd doorbrengen met mijn gezin en de hond. 

De interesse in fotografie is er bij mij altijd wel geweest, toen mijn dochter regelmatig model ging staan is mijn interesse in fotografie nog groter geworden en is mijn hobby uiteindelijk mijn bedrijf geworden.
Eerst ben ik begonnen met voornamelijk portret en model fotografie daarna kwam de passie voor bruiloften, dit doe ik nog steeds erg graag zie Kelly van der Pol Fotografie.

Door mijn eigen proces wat ik heb doorlopen en de vraag die ik kreeg tijdens een training Peroonlijk Leiderschap weet ik inmiddels dat het mijn doel is om vrouwen in hun kracht te zetten door middel van empowerment of boudoir fotoshoots. Ik vind het geweldig om het beste uit mensen naar boven te halen en doe dat op een rustige, doortastende manier. Als jij uit je comfortzone komt maar van begin tot eind geniet en trots bent op jezelf dan zeg ik: Missie geslaagd en heb ik mijn doel bereikt.
Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor branding / bedrijfsfotografie om je bedrijf nog krachtiger neer te zetten. Dit kan je natuurlijk ook combineren met bijvoorbeeld een boudoir fotoshoot. 

Be your own kind of beautiful & shine! 

Door de onzekerheden die ik had, ik was ooit meer dan 35 kg zwaarder en wilde niks liever dan mezelf wegstoppen, weet ik hoe jij je wellicht soms voelt maar weet ik ook wat zo’n shoot met je kan doen. Ik heb er zelf ooit eentje gedaan (zie mijn foto’s die hier aan de zijkant staan, met dank aan Studio MyObjective) om mezelf een cadeautje en deze boost te geven  en ik kan je zeggen: Ik raad het iedereen aan! 

Wij vrouwen zetten onszelf vaak op de laatste plaats. Daarnaast vinden we onszelf vaak niet leuk, goed of knap genoeg maar geloof me: jij mag er zijn, je moet het alleen nog zelf gaan inzien!
Door deze fotoshoot zul je ervaren dat ook jij er mag zijn en mag stralen. Samen gaan we aan de slag en gaan we zorgen dat je zelfvertrouwen gaat groeien en jij trots mag zijn op jezelf en wie je bent!
Zet alle twijfels aan de kant, luister niet naar dat stemmetje in je hoofd maar zet deze stap en kom uit je comfortzone samen met mij. Ongeacht leeftijd, lengte of gewicht; jij bent welkom om te stralen! 
Zet jezelf in je kracht en ga ervoor. 

Kelly van der Pol fotografie

Love Yourself!

Be your own kind of beautiful

Stap jij mee uit je comfortzone?

Zet jij jezelf in je kracht?

Het is tijd om te stralen!

Je bent prachtig zoals je bent!