kom in contact

Wil je een datum plannen of meer informatie?
Neem gerust contact met mij op!

8 + 6 =

Veelgestelde

vragen

Zijn de genoemde tarieven inclusief btw?

Ja, alle hieronder genoemde tarieven voor mijn fotografie zijn inclusief btw ik maak op dit moment gebruik van de kleine ondernemersregeling. 

Kan ik ook meer Foto’s afnemen?

Dit is zeker mogelijk. Bij de pakketten zit een standaard aantal foto’s. Wil je er meer bestellen dan kan dat tegen een meerprijs van 20 euro per foto of maak gebruik van 1 van de voordelige pakketten: 
5 extra foto’s voor 90 euro
10 extra foto’s voor 175 euro
20 extra foto’s voor 325 euro
Alle foto’s (minimaal 30)  550 euro 
Eventuele fotoboeken, wallart, folio boxen of prints kunnen apart besteld worden. Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden. 

Deel je de beelden online?

Natuurlijk laat ik het liefst wat beelden online zien, maar voor boudoir begrijp ik dat je dit soms niet wenst of bepaalde beelden niet. 
In overleg met jou bepalen we of en welke foto’s ik mag delen. Ik deel ze niet zonder jouw toestemming maar waardeer het enorm als ik wat mag delen. Eventueel foto’s onherkenbaar delen is voor mij al erg fijn! 

Wat moet ik aan tijdens de shoot?

Het belangrijkste is dat je je fijn en mooi voelt. In lingerie mag (je krijgt er echt een zelfvertrouwen boost door!) maar hoeft zeker niet. Als jij maar draagt waar jij je goed en mooi in voelt. 
Lange blouses, kimono’s, een sexy body, een mooie jumpsuit oversized gebreide trui etc. kan ook heel tof zijn. Neem meerdere outfits mee. Voor we starten bekijken we samen de mogelijkheden en maken we een plan.

Wanneer moet ik betalen?

Bij het boeken van een shoot vraag ik een aanbetaling van 150 euro. Daarmee heb je je shootdag definitief vastgelegd. De restant betaling dient uiterlijk 2 dagen vooraf voldaan te zijn. Er worden geen foto’s geleverd als de betaling niet voldaan is. Eventuele nabestellingen kunnen achteraf gedaan worden en worden apart gefactureerd. 

Kan ik ook zelf een locatie regelen?

Ja hoor dat kan! Heb jij een mooie slaap / huiskamer? Ken je iemand met een mooie ruimte? Wil je buiten foto’s maken? Of wil je foto’s in bijvoorbeeld je favoriete hotel? Dan is dit zeker mogelijk! Ik denk graag met je mee in de mogelijkheden en adviseer hierin. Let op: check van te voren of je op de locatie mag shooten, het zou vervelend zijn als we weggestuurd worden.