Voor Fotografen

Kelly van der Pol fotografie
Kelly van der Pol fotografie

Styled Shoots voor fotografen  

Speciaal voor fotografen organiseer ik Styled Shoots om een boost aan je portfolio te geven. 
Ik zorg voor de locatie, modellen, een hapje / drankje en ik maak behind the scenes filmpjes en foto’s zodat jij deze eventueel kan delen om te laten zien hoe jij te werk gaat. Jij hoeft alleen maar je camera en SD kaarten mee te nemen. 
Meestal zijn er tijdens een styled shoot 2 / 3 modellen aanwezig en werken we (afhankelijk van de grootte van de locatie) met maximaal 6 fotografen. Hiermee sta je elkaar niet in de weg en heb je voldoende tijd om flink wat foto’s te maken en met een divers portfolio naar huis te gaan. 
In principe werk je zelfstandig en dien je wel wat ervaring te hebben met fotografie maar eventueel tips over het poseren en/of instellingen kan ik natuurlijk geven. Het betreft dus geen workshop maar echt een styled shoot. Ik werk in daglicht studio’s dus ook flitsers / daglicht lampen hoef je niet mee te nemen. Uiteraard mag dit wel mocht je dit graag willen, geef dit dan van te voren aan. 

De volgende shoots staan op dit moment gepland: 

Zondag 25 februari in Uden 

Op zondag 25 februari heb ik een daglicht studio in Uden gereserveerd. 
Er zullen 3 modellen aanwezig zijn en maximaal 6 fotografen (op dit moment heb ik nog 3 plekken beschikbaar) 
Tijd: +- 10.00 – 14.00 
Locatie: Daglichtstudio in Uden (Noord-Brabant) waarbij we 4 verschillende settingen hebben en tal van diverse mogelijkheden. 
Kosten: 175euro 
Interesse om mee te doen? Stuur me een mailtje info@zetjezelfinjekracht.nl na betaling van de shoot is je deelname definitief. Vol = Vol 
Impressie studio:  

Wat een leuk initiatief! Prachtige locatie, geweldige modellen en heel goed georganiseerd door Kelly. Als dit haar eerste keer was, dan kan de volgende keer alleen nog maar een groter succes worden! Daar wil je bij zijn!! Alles was goed geregeld en verzorgd, we kwamen niks te kort. Helemaal top!! Kelly creëerde een prettige setting waarin samenwerking met collega fotografen wordt gestimuleerd en waarin respect voor elkaar en de modellen voorop staat. Bedankt! Ik vond het een feestje om erbij te mogen zijn.

Inge – drl fotografie

Het was een mooie dag , een mooie shoot met mooie modellen. Goed verzorgd en een mooie aanvulling voor mijn portfolio. Voor herhaling vatbaar. Dank je wel!

Kevin – mtkve.boudoir

Het was super leuk en ik heb nu al ontzettend mooie foto’s terug! Je hebt het goed georganiseerd. Het was duidelijk en low-pressure, en ik vond het juist heel fijn dat je wat tips gaf, want zonder feedback kan je niet groeien! Nogmaals super bedankt

Maeve – Model 

 Love yourself