Branding / Events

Kelly van der Pol fotografie
Kelly van der Pol fotografie

Jouw bedrijf, event of retreat in kracht zetten!

Bij Zet Jezelf In Je Kracht streven we ernaar om elke fotosessie uniek en als een leuke ervaring te maken. Als je kiest voor een branding fotoshoot of voor mij als fotograaf op je event of retreat dan kies je voor een fotograaf die met je meedenkt om het beste uit je bedrijf of event te halen.  
Ik heb ervaring met het fotograferen voor meerdere bedrijven, feesten, events en zelfs retraites. Soms wordt ik zelfs als fotograaf ingezet om korte boudoir fotoshoots te doen bij retraites om vrouwen in hun kracht te zetten en ze een powerboost te geven. Alles is bespreekbaar 
Als je kiest voor een branding fotoshoot dan zullen we vooraf de wensen bespreken: wat wil je uitstralen? En hoe wil je dat je op de foto overkomt? In de diverse daglicht studio’s die ik met regelmaat huur zijn diverse mogelijkheden maar natuurlijk is een buiten fotoshoot ook mogelijk als dat beter bij jou past. Voor events of retraites kun je het beste even persoonlijk contact met mij opnemen over wat de wensen zijn dan kan ik daarvoor een offerte maken indien gewenst. 

Het start met een kennismaking. Jij stuurt mij een mail en ik stuur je meer informatie. We plannen een (beeld) bel afspraak in waarbij jij al jouw vragen kan stellen en je wensen kenbaar kan maken. Aan de hand van je wensen kan ik je wat voorstellen doen van ideeën. Zeg jij definitief ja? Dan kan de voorpret kan beginnen!

De dag van de fotoshoot is aangebroken! Ik kom op de locatie van jouw keuze, dat kan bij je eigen bedrijf zijn of een locatie die we huren. Heb je visagie bij de fotoshoot geboekt? Dan legt zij jou lekker in de watten om je nog meer te laten stralen! Daarna gaan we aan de slag met jouw branding of bedrijfs foto’s. Wanneer je me boekt voor je event zal ik de afgesproken tijden aanwezig zijn.

Na onze fotosessie is het eventjes geduld hebben tot de foto’s klaar zijn. Je kan er voor kiezen om de foto’s in een galerij te ontvangen en deze alleen te bekijken maar als je wilt plannen we online een reveal in.
Je krijgt de foto’s te zien van jouw fotoshoot! Jij kiest welke foto’s je wilt . Ik kan je hierbij adviseren en met je meedenken indien gewenst. Het is ook mogelijk om meer foto’s af te nemen tegen een meerprijs.

Prijzen Branding

Portfolio Branding / Events

Wil je een datum vastleggen of meer informatie?