Empowerment

Kelly van der Pol fotografie
Kelly van der Pol fotografie

Empower jezelf!

Bij Zet Jezelf In Je Kracht streven we ernaar om elke fotosessie uniek en als een leuke ervaring te maken. Als je kiest voor een empowerment fotoshoot kies je voor een shoot waarbij je sexy poseert maar niet volledig in lingerie. Tijdens een empowerment fotoshoot maken we veel gebruik van blouses, truien, een sexy jurkje of iets anders waar jij je helemaal goed en vrouwelijk in voelt. Jij bepaald hoe je op de foto wilt gaan.  Ik raad aan om altijd wel ook een lingeriesetje mee te nemen. Het gebeurd namelijk weleens dat vrouwen tijdens hun empowerment shoot denken: oh had ik toch maar…. Dan zou het zonde zijn als je het niet bij je hebt.
Voor de shoot plannen we, indien gewenst, een persoonlijk (video) bel gesprek in om je wensen en verwachtingen te bespreken. Ik geef je voor de empowerment fotoshoot ook advies over kleding en styling passend bij de stijl die jij graag wilt neerzetten. Op deze manier zie je er op het best uit en voel je je comfortabel. Ik zorg ook tijdens deze sessie voor een ontspannen sfeer en dat jij met een zelfvertrouwen boost de deur uit gaat.

Het start met een kennismaking. Jij stuurt mij een mail en ik stuur je meer informatie. We plannen een (beeld) bel afspraak in waarbij jij al jouw vragen kan stellen en je wensen kenbaar kan maken. Aan de hand van je wensen kan ik je wat voorstellen doen qua locatie waarna jij een keuze kan maken wat het beste bij je past. Zeg jij definitief ja? Dan kan de voorpret beginnen!

De dag van de empowerment shoot is aangebroken! Waarschijnlijk voel je wat gezonde spanning, geen zorgen dat is normaal! Ik ben er om jou te begeleiden. Heb je visagie bij de fotoshoot geboekt? Dan legt zij jou lekker in de watten om je nog meer te laten stralen! Ik help je bij de poses en geef je tips en tricks zodat jij met een zelfvertrouwen boost de deur uitgaat. 

Na onze fotosessie is het eventjes geduld hebben tot de foto’s klaar zijn. Je kan er voor kiezen om de foto’s in een galerij te ontvangen en deze alleen te bekijken maar als je wilt plannen we online een reveal in.
Je krijgt de foto’s te zien van jouw fotoshoot! Jij kiest welke foto’s je wilt en of je nog extra producten wenst. Denk bij de fotoproducten aan mogelijkheden zoals een album, een folio-box of wanddecoratie.

Prijzen Empowerment

Empowerment Portfolio 

Wil  je een datum vastleggen of meer informatie?