Boudoir

Kelly van der Pol fotografie
Kelly van der Pol fotografie

Iedereen is uniek! 

Bij Zet Jezelf In Je Kracht streven we ernaar om elke fotosessie uniek en als een leuke ervaring te maken. Als je kiest voor een boudoir fotoshoot kies je voor een shoot waarbij je in lingerie poseert. Dit voelt wellicht in het begin wat eng maar ik help je voor, tijdens en na de boudoirsessie om het beste in jou naar boven te halen. Voor de shoot plannen we, indien gewenst, een persoonlijk (video) bel gesprek in om je wensen en verwachtingen te bespreken. Ik geef je voor de boudoir fotoshoot ook advies over kleding en styling passend bij de stijl die jij graag wilt neerzetten. Op deze manier zie je er op het best uit en voel je je comfortabel. 
Tijdens de boudoir fotosessie werken we samen om jouw persoonlijkheid en schoonheid vast te leggen op een stijlvolle natuurlijke manier. Ik zorg voor de juiste belichting, help je met de poses en kleding. Ik streef ernaar om foto’s te maken waarop jouw schoonheid is te zien en waarvan jij zegt: WAUW! 
Een boudoir sessie is geschikt voor iedereen (vanaf 18 jaar) ongeacht leeftijd, lichaamstype of achtergrond. Het belangrijkste is dat jij er klaar voor bent, JA zegt tegen jezelf zodat ik je mag laten stralen. 

Het start met een kennismaking. Jij stuurt mij een mail en ik stuur je meer informatie. We plannen een (beeld) bel afspraak in waarbij jij al jouw vragen kan stellen en je wensen kenbaar kan maken. Aan de hand van je wensen kan ik je wat voorstellen doen qua locatie waarna jij een keuze kan maken wat het beste bij je past. Zeg jij definitief ja? Dan kan de voorpret beginnen!

De dag van de boudoirshoot is aangebroken! Waarschijnlijk voel je wat gezonde spanning, geen zorgen dat is normaal! Ik ben er om jou te begeleiden. Heb je visagie bij de boudoir fotoshoot geboekt? Dan legt zij jou lekker in de watten om je nog meer te laten stralen! Ik help je bij de poses en geef je tips en tricks zodat jij met een zelfvertrouwen boost de deur uitgaat. 

Na onze fotosessie is het eventjes geduld hebben tot de foto’s klaar zijn. Je kan er voor kiezen om de foto’s in een galerij te ontvangen en deze alleen te bekijken maar als je wilt plannen we online een reveal in.
Je krijgt de foto’s te zien van jouw fotoshoot! Jij kiest welke foto’s je wilt en of je nog extra producten wenst. Denk bij de fotoproducten aan mogelijkheden zoals een album, een folio-box of wanddecoratie.

Tarieven Boudoir

Boudoir Portfolio

Wil jij alvast en datum vastleggen of meer informatie?