Portret + Familie

Love to

shoot

Naast bruiloften doe ik ook nog andere soorten fotografie. Het fotograferen van portretten en familie’s doe ik ook nog steeds erg graag.
Tijdens een fotoshoot probeer ik je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en zorg ik dat je uiteindelijk op de foto komt precies zoals je voor ogen had.
Ik heb inmiddels heel wat jaren ervaring als portret fotograaf en heb ook veel kinderen op de foto mogen zetten. Volgens veel klanten heb ik een engelengeduld m.b.t. kinderen en weet ik door middel van spontane opdrachten de kinderen alsnog leuk op de foto te krijgen. 

Wanneer je een fotograaf zoekt die houd van een natuurlijke stijl en hier en daar een beetje humor dan ben ik wellicht de fotograaf die je zoekt? Ik beschik niet meer over een eigen fotostudio dus ik fotografeer veel op locatie. Eventueel kan ik wel een daglichtstudio huren indien gewenst (tegen meerprijs), neem hiervoor contact op voor meer informatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om lifestyle foto’s te maken bij je thuis in je eigen omgeving. 

Hieronder vind je een kleine greep uit mijn portfolio en de pakketten die ik aanbied. Liever wat anders? Of een pakket op maat? Neem dan contact met mij op. 
Wanneer je een fotoshoot zoekt voor je bedrijf / branding verwijs ik je graag naar mijn bedrijfsfotografie pagina (klik op de link hieronder)

 

Wil jij alvast een datum bij mij vastleggen of meer informatie?